0
Evrokupovi

RIVALI ‘VEČITIH’ U LIGI EVROPE: Malo ko je očekivao da će većina posrnuti… (VIDEO)

Objavljeno: 16.10.17 u 00:26

Partizan i Crvena zvezda su slavili ovog vikenda, ali četiri od šest njihovih rivala u Ligi Evrope su položili oružje pred svojim rivalima.

Da krenemo od grupe u kojoj je Crvena zvezda i njenog sledećeg rivala u 3. kolu Lige Evrope. Arsenal je vodio na gostovanju Votfordu golom Pera Mertezakera od 39. minuta.

Međutim, domaćin je uspeo da preokrene i zada novi udarac timu Arsena Vengera. Najpre je Troj Dini u 71. minutu iskoristio dosuđen penal, da bi trijumf Votfordu doneo Kleverli u trećem minutu nadoknade, što je još bolnije za ‘tobdžije’.

(Izvor: youtube / Classy Football)

Prvi meč ovog vikenda igrao je Keln na gostovanju Štutgartu i uspeo je da pokaže zube, ali ne i osvoji bod na ‘Mercedes areni’.

Ni oni nisu imali sreće, pošto su poraz doživeli takođe u četvrtom minutu nadoknade, kada je gol za ‘Švabe’ postigao Akolo.

Pre toga su gol za domaće postigao Donis u prvom poluvremenu, a za ‘jarčeve’ Hajnc u 77. minutu.

(Izvor: youtube / Football News)

BATE Borisov je danas postao jedini od rivala koji je ostvario trijumf, nije im to bilo teško protiv Vitebska kog su savladali rezultatom 3:1.

Golove su postigli Staševič u devetom, Poljakov u 62. i Volođko u 76. minutu.

Kada se radi o protivnicima Partizana u grupi B Lige Evrope, da krenemo od prvog favorita grupe, Dinama iz Kijeva, koji je danas doživeo poraz od Černomoreca.

Ovaj tim je uspeo ono što nije Partizan, pošto je u prvom poluvremenu stekao prednost golovima Kovaleca u 14. i Koblenko u 21. minutu.

Dinamo je pokušao da dođe do novog preokreta, ali sve što su uspeli jeste utešni gol Kraveca u 78. minutu za poraz od 2:1.

(Izvor: youtube / VSEoSPORTE)

Juče je i Jang Bojs doživeo poraz istim rezultatom i to od Lozane u gostima. Domaćin je poveo i na odmor otišao sa prednošću golom Marđota u 40. minutu.

Rival Partizana za drugo mesto u grupi stigao je do izjednačenja u 67. minutu preko Fahšnata, ali je ponovo nadoknada bila kobna, pošto su u 91. minutu igrači Lozane stigli do sva tri boda, a strelac je bio Zarate.

(Izvor: youtube / wankdorf1898)

Na kraju, danas je Skenderbeg bio ubedljiv protiv Lušnje u albanskom prvenstvu i upisao trijumf od 4:1. Sledeći rival ‘parnog valjka’ je do trijumfa došao sa dva gola Takua i po jednim Sovea i Demtea.

Time su zadržali ubedljivo prvo mesto na tabeli domaćeg šampionata i sa optimizmom dočekuju meč protiv srpskog prvaka u četvrtak od 21:05h.

(Izvor: youtube / Supersport Albania)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter