in , ,

OGNJEN MUDRINSKI: Karijera mi je ugrožena, a Everton me pozvao nije!

FOTO: FK Čukarički

Napadač Čukaričkog Ognjen Mudrinski slomljene noge napustio je teren u Humskoj posle utakmice sa Partizanom, a jedna stvar mu ne ide u glavu.

Videlo se još na terenu da je povreda Ognjena Mudrinskog stravična. Uklizavanje Evertona Luiza bilo je tragično po napadača Čukaričkog, pukla je noga. Mudrinski je sada operisan i oporavlja se, ali će oporavak trajati dugo.

– Teška je povreda i nije naivna. Praktično imam tri povrede u jednoj. Polomljena je fibula, pukao je medijalni ligament, a imam i distorziju zgloba. Operacija je dobro prošla, stanje se ne pogoršava i to je najvažnije. Radim sa fizioterapeutima kako bih očuvao tonus mišića. Sledeće nedelje mi vade konce. Nema kukanja, iz svega ovoga moram da izađem što jači. I izaći ću – poručio je Mudrinski.

Kako kaže, ne želi da žuri, najvažnije je da se oporavi i jednog dana vrati onome što voli, a to je fudbal.

– Šta ću… Oporavak je težak, a ja neću da žurim s povratkom. Lekari se uzdržavaju od davanja prognoza jer je još rano. Nezahvalno je o tome pričati. Hoću li na teren za tri ili četiri meseca, videćemo. Krećem se pomoću štaka. Imam sedam šrafova u nozi. Šest nedelja posle operacije izvadiću onaj najveći i onda ću, nadam se, moći da se oslonim na zglob – istakao je Mudrinski za Kurir.

Ono što je šokiralo napadača Čukaričkog jeste to da ga Everton nije ni došao da ga poseti i ne samo to, nije ga ni pozvao.

– Nije me nazvao, niti me je posetio. Ne vidim potrebu da komuniciram s njim. Znam da je nešto pisao na društvenim mrežama – rekao je Mudrinski.

Autor: Redakcija

Diskusija

Odgovorite
  1. Taj Everton treba da se vrati odakle je dosao. Uvek se buni kod sudija, sve mu nesto smeta a ne vidi da zasluzuje ba svakoj utakmici crveni karton ! Odvratan je !!!!

    • Zašto ti je odvratan što vam je na vašem stadionu dao gol sa centra i proslavio na severu ili zbog čega, a vi u timu nemate mesaroše sve virtuozi s’loptom i balerine.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NAVIKLI SMO NA OVO OD NJEGA: Ali je sada Godin izbacio Mesija ‘kao iz džipa’ (VIDEO)

OGLASIO SE SKENDERBEG: Molimo vas bez nereda protiv Partizana, evo koliko koštaju ulaznice