1
Evropske lige

ODJEKIVALO ‘SRPSKI CIGANINE’: Italijani ponovo vređali Mihajlovića i srpski narod! (FOTO)

Objavljeno: 15.10.17 u 20:10

Siniša Mihajlović je sa razlogom bio besan posle meča protiv Krotonea, zbog novih rasističkih povika od strane italijanskih navijača.

Siniša Mihajlović je često na ‘čizmi’ na udaru navijača koji ga vređaju povicima ‘srpski ciganine’, a to se danas ponovilo na gostovanju Torina u Krotoneu na stadionu ‘Šida’.

Zbog toga je sa razlogom bio besan posle meča.

– Ovo su neznalice, ne shvataju da vređaju ne samo mene, nego čitav moj narod. Ali, ne mogu ništa, ponavljam, ne mogu da se borim sam. Neko mora da uradi nešto – izjavio je Mihajlović.

– Shvatam frustriranost nekih od njih, shvatam i da nisu obrazovani, ali neka dođu da mi to kažu u lice, ovako predstavljaju Italiju u najgorem svetlu. Nadam se da Krotone neće platiti kaznu, ali to je italijanski fudbal i tribine u Seriji A – rekao je Mihajlović.

Ako mu je za utehu, ‘osvetio’ im se na kraju meča kada je De Silvestri izjednačio i oteo bod za ‘bikove’.

0
0

1 Komentara

  1. Imao si igru.sut.a i ono sto muskarci treba da imaju. Kad ti ne mogu nista.onda im ostaje jedino da lajuckaju. Za dobrim konjem prasina se dize. Drzi se junace.jer ti to jesi. Ny caffe Novi Sad.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter