2
Evropske lige

ŠOU U TORINU: Milinković-Savić nokautirao Hrvata, a sa Imobileom je udario težak šamar Juventusu! (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.17 u 20:01

U prvoj utakmici osmog kola Serije A veliko iznenađenje – Lacio je u Torinu porazio petostrukog šampiona Italije Juventus sa 2:1 (0:1).

Juventus nema recept za Lacio, a ni za Sergeja Milinković-Savića koji je dirigovao pobedom ‘nebesko-plavih’ u na ‘Alijanc stadionu’ u Torinu. Ako je selektor Srbije Slavoljub Muslin gledao ovaj meč sigurno će biti na velikom iskušenju da ipak priključi reprezentaciji maestralnog vezistu.

Milinković-Savić je u 17. minutu prvi put pripretio i tom prilikom nokautirao Marija Mandžukića, koji je odmah pao kao pokošen na zemlju, a Srbin kome se lopta odbila u noge je izbacio u aut, iako je mogao da iskoristi ‘višak’ koji je njegov tim dobio.

Zatim je Juventus prvi zadao udarac i poveo u 25. minutu preko Daglasa Košte koji je sačekao odbitak posle šuta Iguaina i zatresao mrežu Lacija, koji se nije predavao.

Tek što je počelo drugo poluvreme Milinković-Savić je pokrenuo akciju iz koje je Ćiro Imobile poslao loptu iza leđa Đanluiđija Bufona, a samo pet minuta kasnije nova bravura Srbina.

Poslao je maestralan pas u prostor za svog napadača koji je obišao Bufona, a golman ‘Stare dame’ ga oborio i napravio jedanaesterac. Ponovo je Imobile bio strelac i tako je ‘pokupio kajmak’, ali je Milinković-Savić još jednom dokazao svoju klasu.

O tome koliko je bio dobar danas govori i slika na kojoj se vidi kako petorica igrača Juventusa stoje oko srpskog veziste, jer znaju da od njega preti ogromna opasnost.

Tu nije bio kraj uzbuđenjima, pošto je u 97. minutu dosuđen jedanaesterac i za Juventus, ali je Paolo Dibala, inače ušao u 67. minutu, promašio priliku da izjednači. To je drugi uzastopni promašeni penal za Dibalu.

(Izvor: youtube / FootballEmpireTM)

Serija A, 8. kolo:

Subota:

Juventus – Lacio 1:2 (1:0)
(Kosta 24 – Imobile 45, 54)

21.00 Roma – Napoli

Nedelja:

12.30 Fjorentina – Udineze
15.00 Bolonja – SPAL
15.00 Kaljari – Đenova
15.00 Krotone – Torino
15.00 Sampdorija – Atalanta
15.00 Sasuolo – Kjevo
20.45 Inter – Milan

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

2 Komentara

  1. Ma nema veze sa istinom jer Slavoljub Muslin najbolje zna ko je SMS i da se decko nije uklopio dobro u ekipi Lacija jer nema dobar karakter i odnos saigracima a ove vesti su samo lazna propaganda uperena protiv njega inace proverenog i postovanog trenera kojegu Evropi svi cene i traze.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter