4
Fudbal

FOTO: StarSport

IBANJEZ OTKRIO: Na Mundijalu ću istim žarom navijati za dve reprezentacije! (FOTO)

Objavljeno: 13.10.17 u 18:36

Bivši fudbaler Crvene zvezde neće se naći kao igrač na Mundijalu ali zato najavljuje svoj dolazak u svojstvu navijača. Već zna svoje favorite.

Zahvaljujući Leu Mesiju koji se na vreme probudio i het-trikom protiv Ekvadora poljujanu argentinsku lađu usmerio ka Rusiji, Gaučosi će se naći na Mundijalu, a pored svoje domovine Luis Ibanjez je otkrio javnosti koju će još selekciju posebno bodriti na najvećoj svetskoj smorti fudbala.

– Kad je bilo najteže, onda smo bili najbolji! Baš kao Hrvatska. Argentina i Hrvatska mogu ruku pod ruku. Kad je pretio potop, te dve reprezentacije su pokazale ko je glavni. Još treba svakako da se naglasi da je Argentini bilo teško igrati u Kitu, visoko je, redak je vazduh, nije lako tamo igrati. Međutim, videlo se da su svi dali sve od sebe- rekao je popularni Lučo za hrvatski „Jutarnji list“ a zatim dodao:

– Hrvatska mora da se plasira na Mundijal. Ako se to dogodi putovaću u Rusiju i navijati za obe reprezentacije i bio bih valjda jedini navijač koji bi sa istim žarom navijao za dve reprezentacije, gledao bih sve utakmice. S tim da bi mi bilo lakše da dobijem ulaznice za utakmice Hrvatske, nego za one Argentine. Imam više prijatelja u hrvatskoj, nego u argentinskoj reprezentaciji- rekao je Ibanjez koji je pre dolaska u Zvezdu dobar deo karijere proveo kao član Dinama iz Zagreba.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter