0
Evropske lige

BUDNESLIGA: „Jarčevi“ tonu sve dublje, Akolo u četvrtom minutu nadoknade doneo pobedu Štutgartu! (VIDEO)

Objavljeno: 13.10.17 u 22:34

Fudbaleri Kelna nesrećno su poroženi na Mercedes-benc areni rezultatom 2:1, u premijernoj utakmici osmog kola nemčkog šampionata.

Heroj Štutgara bio je Čadrak Ekolo, koji je pogotkom u 94. minutu utakmice uz malu pomoć defanzivca gostiju Handverkera, kojeg je lopta na putu ka golu zakačila i promenla prevac dovoljno da prevari golmana Horna.

Pre toga, domaćin je bio taj koji je došao do prednosti na ovoj utakmici i to pogotkom Anastasiosa Donisa u 38. minutu. Tim rezultatom okončano je prvo poluvreme a u nastavku je viđeno dosta uzbuđenja.

Drugi deo meča protekao je u dinamičnoj igri gde su oba tima imala šansi za pogodak, a Keln je jednu od njih materijalizovao preko defanzivca Dominika Hainca u 77. minutu i tako došao do izjednačenja.

Ipak u nadoknadi vremena goste je šokirao Akolo, koji je svojim trećim pogotkom u sezoni doneo ti boda svom timu a Zvezdinog rivala iz Lige Evrope ostavio prikucanog za dno.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter