0
Domaći fudbal

‘ZMAJEVI’ SPREMNI ZA RADNIČKI: Očekuje nas vrhunska fudbalska predstava

Objavljeno: 12.10.17 u 16:35

Fudbaleri Voždovca gostovaće u okviru 13. kola Super lige ekipi Radničkog iz Niša a povodom ove utakmice generalni direktor kluba Goran Grkinić.

Iz redova „zmajeva“ vlada pozitivna atmosfera red gostovanje u Čairu, a to potvrđuju i reči njihovog generalnog direktora koji smatra da postoje svi preduslovi da u Nišu gledamo vrhunski fudbal.

-Očekuje nas vrhunska fudbalska predstava sa dva sjajna tima i očekujemo da svi akteri susreta budu na vrhunskom nivou, naravno uključujući i sudije, s obzirom na to da utakmicu sudi naš internacionalac Bojan Nikolić. Očekujem pozitivan rezultat, idemo na tri boda-, rekao je Grkinić na konferenciji za medije.

Direktor Voždovca se izvinio u ime trenera Ilije Stolice, koji je opravndano odsutan zbog polaganja za profi licencu, ali će biti uz ekipu u Nišu.

-Iako je bio odsutan nedelju dana, igrači su radili sjajno. Svesni smo težine zadatka koji nas očekuje, ali takođe smo svesni kakav tim imamo i sa kakvim kvalitetom raspolažemo- rekao je Grkinić koji je iskoristio priliku i da fudbalskoj reprezentaciji čestita plasman na Mundijal.

Utakmica između Radničkog i Voždovca na programu je uu subotu od 16:00 na stadionu Čair.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter