0
Fudbal

‘LICITACIJA’: Antić je odjavio BIH, a šta kaže legendarni ‘Žuti’

Objavljeno: 12.10.17 u 23:02

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine ostala je bez selektora posle neuspešnih kvlafikacija za Svetsko prvenstvo, a sada se licitira sa imenima za budućeg kormilara.

Jedna od želja Bosanaca bio je Radomir Antić, ali je bivši selektor Srbije zahvalio na pozivu, kog ruku na srce nije ni bilo. Sada su tu nova tri kandidata Meho Kodro, Amar Osim i Robert Prosinečki.

– Malopre me zvao jedan vaš kolega iz Hrvatske i rekao da sam kandidat za selektora BiH zajedno sa Mehom Kodrom i Amarom Osimom. O tome stvarno ne znam ništa jer me niko me nije kontaktirao iz Saveza. To je jedino što mogu da kažem – rekao je Robi za Mondo.ba.

On je govorio o ekipi ‘zmajeva’, ali ne i o tome da li će ili ne prauzeti ovu selekciju.

– BiH ima dobru ekipu, ali ništa više o tome ne mogu da kažem. Nemam pojma, najiskrenije. Niti je neko sa mnom razgovarao, niti znam nešto više o tome. Čuo sam od vašeg kolege da sam kandidat. Isti slučaj je i sa Slovenijom – iskrena je legenda Crvene zvezde.

Neki smatraju da bi ‘Žuti’ bio najbolje rešenje kao zamena za Ante Čačića na klupi Hrvatske.

– Isti je odgovor. Pojma nemam. Niko me takođe nije zvao na tu temu, znam da sam bio kandidat u javnosti i to je sve – poručio je Prosinečki.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter