1
Domaći fudbal

LALATOVIĆ PRED JAVOR: Povrede nam ponovo poremetile planove, Mudrinskom možda i karijera ugrožena

Objavljeno: 12.10.17 u 15:41

Fubaleri Čukaričkog će u subotu od 17h dočekati Javor iz Ivanjice a tim povodom medijima se oratio šef stručnog štaba „Brđana“, Nenad Lalatović.

Trener Čukaričkog rekao je da je njegova ekipa poljuljana posle teške povrede napadača Ognjena Mudrinskog  ali da je siguran da će rapoložive snage kadre da dođu do nove pobede.

-Mudrinski će mnogo faliti. Ovo je treći put ove sezone da opet krećem od početka da tražim formaciju, igru i najboljih 11. Đuriću je pukla nedavno kost na stopalu, Bojića muči povreda na preponi i ponavljam da smo ostali bez mnogo igrača od letos. Javor nam dolazi u trenutku kad je kod nas konfuzija, ali daćemo sve od sebe da nastavimo gde smo stali, a igramo sve bolje kako odmiče prvenstvo. Moji igrači su već pokazali da su dostojno zamenili fudbalere koji su nas napustili- rekao je Lalatović.

Lalatović je rekao da je njegova ekipa odigrala dobro protiv Partizana u prethodnom kolu, ali da bez obzira na bilo kakav rezultat ostaje ogromna žal zbog komplikovane povrede Mudrinskog posle koje je operisan i sledi mu duži oporavak.

-Ostali smo bez odličnog igrača i čoveka, a možda mu je i ugrožena karijera. To je veliki stres za njega i njegovu porodicu, ali i za mene kao trenera i sve nas u klubu. Siguran sam da će on sve  prebroditi na najbolji mogući način i verujem da će se vratiti jači nateren- rekao je Lalatović i nastavio izlaganje.

-Tokom pauze smo četiri dana radili u Etno selu Stanišići u Bijeljini ufenomenalnim uslovima.Opet kažem kuburimo sa povredama i otišlo je ove sezone mnogo standardnih prvotimaca Ožegović, Obradović, Radonjić, pre njih Matić, Srnić, Jevtić i sve to je ogroman hendikep za nas. Ipak, u poslednjih sedam utakmica imamo pet pobeda i remi protiv Partizana i daćemo sve od sebe da nastavimo gde smo stali odnosno da budemo sve bolj- zaključio je trener Čukaričkog.

 

 

0
0

1 Komentara

  1. Molim odgovorne sa TV Arena Sport, da u emisiju „Pregled kola“, koja je posvećena Super ligi Srbije, ne dovodi više izvesnog Igora Radojčića, kao komentatora suđenja, jer njegovi komentari vređaju inteligenciju prosečnog gledaoca u Srbiji. Bolje je da ubuduće voditelj programa sam komentariše suđenje, jer će manje biti neobjektivan.On je u pomenutoj emisiji, za igrača Partizana, sa brojem 25 na dresu, inače poznatog kabadahiju i monstruma, sa terena super lige Srbije, izjavio da je njegov start bio samo za žuti karton?! Za druga Radojčića, bivšeg sekretara OOSK, crveni karton treba dodeliti samo igraču koji protivniku otkine nogu a ovo kada igrač Partizana, sa brojem 25, na dresu, Mudrinskom pokidao ligamente i slomio nogu na 3 mesta, to smatra malo grubljim startom i dovoljna je kazna žuti karton. A, taj igrač Partizana sa brojem 25, na dresu, će i dalje da hara po terenima Srbije, bez posledica, jer ga štite ovakve sudije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter