2
Evropske lige

FOTO: M. Stanković

NE ZABORAVLJA KORENE: Pogledajte kako je reprezentativac Srbije iznenadio nekadašnjeg trenera (FOTO)

Objavljeno: 10.10.17 u 20:48

Niš je na putu da dobije prvog fudbalera na Svetskom prvenstvu još od Dragana Stojkovića Piksija, a Aleksandar Jovanović ne zaboravlja odakle je sve počelo.

Nekadašnji fudbaler Rada i Donjeg Srema, koji je svoju karijeru počeo na niškom Čairu, gde je upravo i doživeo fudbalsku renesansu iskoristio je dan pred povratak u Dansku, da na kratko poseti trenera golmana Miroslav Stankovića – Kineta.

Tom prilikom na originalan način mu se zahvalio za pažnju i vreme koje je tokom poslednjeg boravka na Čairu posvetio njegovom razvoju.

Stanković je na poklon dobio dres Orhusa sa brojem 26 i natpisom ‘Nišlije’, a pored toga i osam lopti koje će mu pomoći u daljem radu sa mladim niškim golmanima.

– Ove godine dobio sam dva prelepa poklona. Prvi je sat od supruge za 25-godišnjicu braka, a drugi gest koji me je dirnuo bio je poklon Ace Jovanovića. Moram da priznam da me je njegov gest iznenadio, a govori u prilog tome da postoje ljudi koji ne zaboravljaju odakle su ponikli i do neba sam mu zahvalan – kaže Stanković.

FOTO: M. Stanković
0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter