0
Fudbal

UVEK ORIGINALNI ĆIRO BLAŽEVIĆ: Daj budali avion i on će ga vozit’!

Objavljeno: 07.10.17 u 15:51

‘Trener nad trenerima’ posle šokantnog remija Hrvatske sa Finskom je izjavio da pije tablete za smirenje, jer samo tako podnosi loše stvari u hrvatskom fudbalu.

– U šoku sam, već drugu tabletu za smirenje pijem. Kako to da me niko nije slušao kada sam pričao da ovaj nema kompetenciju ni znanje da vodi reprezentaciju! Davno sam tvrdio da Čačića niko neće slušati u reprezentaciji, da nije taj. Ali nije on kriv! Kriv je Mamić koji mu je sve to omogućio. Daj budali avion i on će ga vozit’! Kako je moguće da se tako igraju s emocijama i raspoloženjem nacije?!

Miroslav Ćiro Blažević nije iznenađen promenom na klupi Hrvatske, gde od sinoć više nije Ante Čačić nego Zlatko Dalić.

– Ja Dalića dobro poznajem, on je jedan visoko moralni dečko koji je napravio velike rezultate i na najbolji način skrenuo pažnju na sebe. Doduše, to je napravio u arapskim zemljama. Ali sine, da ti odmah kažem, ja sam imao najbolju soluciju za novog selektora, imam ih čak dvojicu! A to je da Mamić uzme reprezentaciju zajedno sa Šukerom i da njih dvojica odrade to kako su do sada radili. Da stave krunu na genijalan posao u ovim kvalifikacijama. Pa čoveče božji, ja sam vikao ‘upomoć’ prvog dana kad je Mamić odlučio da bude Čačić.

Njegov izbor uvek je bio bivši selektor Igor Štimac.

– Zašto barem sada ne bi preuzeli odgovornost? Smenili su najboljeg selektora, a to je bio Igor Štimac! S njim bi danas imali reprezentaciju na Svetskom prvenstvu, zapamti to! Štimac bi bio najbolji od svih! – poručio je Blažević

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter