0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

BURA PRED ODLUČUJUĆI MEČ: Muslinu stiglo protestno pismo iz Hamburga! (FOTO)

Objavljeno: 06.10.17 u 14:05

Selektor Slavoljub Muslin pored svih pritisaka oko borbe za plasman na Mondijal bori se i sa pritiskom sportskog direktora Hamburgera Jensa Tota.

Problem je ispao, naravno, oko fudbalera HSV-a Filipa Kostića, inače standardnog člana prve postave selekcije Srbije. Slavoljub Muslin ga je pozvao i odveo u Beč, bez obzira na njegovu povredu i prehladu.

Juče je na konferenciji za medije uoči večerašnjeg duela protiv Austrije najavio da Kostić trenira punim kapacitetom, ali da nije siguran da će zaigrati od početka zbog toga jer je već duže vreme van stroja.

Danas u srpskim medijima provejava sumnja hoće li na teren od starta on ili Adem Ljajić, a da bi sve predupredio oglasio se sportski direktor Hamburgera Jens Tot, koji je besan jer je Kostić uopšte u kombinaciji za sastav.

FOTO: STARSPORT

List ‘Abendblat’ prenosi bes Tota zbog Muslinovog poziva, a zbog toga mu je danas poslao zvanično pismo u kome se nalaže da fudbaler nemačkog bundesligaša ne odigra ni minut protiv Austrije, kao ni Gruzije za tri dana u Beogradu.

Navodno je rizično da Kostić igra zbog pauze od gotovo mesec dana, kao i rizika od obnavljanja povrede. Zbog toga rastu šanse da se Adem Ljajić nađe u veznom redu, ali hajde da sačekamo da vidimo da li će Muslin popustiti pod ovim pritiskom.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter