6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MUDRINSKI PRVI PUT POSLE PRELOMA: Bio sam 50 metara od gola, dva igrača ispred mene… (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.17 u 12:49

‘Odmah sam znao da je prelom’, izjavio je Ognjen Mudrinski, a prenosi FK Čukarički.

Fudbaler Ognjen Mudrinski kaže da je spreman da izdrži sve napore oporavka posle najteže povrede u svojoj karijeri koju je doživeo na poslednjoj prvenstvenoj utakmici protiv Partizana.

– Odmah sam osetio i čuo da mi je pukla kost. Nije me u tom momentu jako zabolelo jer sam bio pod adrenalinom, a mom klubu veliko hvala na brzoj reakciji.

Napadač ‘brđana’ je posle nesmotrenog starta protivničkog igrača doživeo komplikovanu povredu u poslednjoj prvenstvenoj utakmici odnosno polomljena mu je kost na potkolenici, pokidani ligamenti na stopalu i iščašen skočni zglob posle čega je hitno operisan jutro posle meča 2. oktobra u Kliničkom centru Srbije.

– Sad sam kod kuće. U glavi sam spreman da izdržim sve napore i da se vratim na teren. Koristim priliku da se zahvalim lekarima i sestrama koji su bili oko mene ovih dana, ali i svim ljudima na podršci, koja mi mnogo znači u ovim momentima. Dobijam mnogo poruka i poziva i ne stižem da odgovorim na sve – rekao je Mudrinski.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Što se tiče starta u kom je povređen, Mudrinski kaže da ne želi to da prepričava, jer su svi videli i mogu da vide na snimku kako je to izgledalo.

– Bio sam od gola 50 metara i dva njihova igrača ispred mene… Ne bi više to da prepričavam – rekao je Mudrinski kom
je povreda sa te utakmice najteža u karijeri.

Poruku igraču je uputio i klub sa Banovog brda:

Mudri, Čukarički ti želi da istraješ i budeš jak do povratka na teren, a onda da nastaviš u još boljem ritmu. Čekamo te!

0
0

6 Komentara

    • „Gedžo“ ove tvoje besmislice tačno odslikavaju psihopatologiju komunjare, jer kao nastavljač lika i dela onog vašarskog opsenara, u lažnoj maršalskoj uniformi, tačno si opisao kulturološko-identitetski obrazac, kojem pripadaš. Umesto da poželiš Mudrinskom brz oporavak, ti štitiš onu fukaru, u crno-belom dresu br.25, poznatog fudbalskog siledžiju i monstruma! Komunjara ostaje komunjara!

      0
      0
      Odgovori
      • Inspektore, imam snažan osećaj da si razotkrio druga Gedžu, udbaškog kerbera. Ostavio si ga u blatu, dole na dnu. Tako mu i treba kada podržava onako gnusan čin Evertona a nije ni poželeo oporavak Mudrinskom. Sramota!

        0
        0
        Odgovori
        • Decko ti si indijanca malo si pomesao, decko se odmah izvinuo ali nikakav komentar od ovog smrada kao ni od fk Cukaricki, ali niko od novinara nije pitao sta on kaze na sve to(dali ga je Everton zvao)

          0
          0
  1. A, izvesni komesar za praćenje suđenja, u Super ligi Srbije, inače „strućni“ komentator suđenja, u emisiji „Pregled kola“, na kanalu 1, TV Arena Sport, je rekao da je suđenje na pomenutoj utakmici bilo zadovoljavajuće i da sudija nije trebao dodeliti „crveni“ karton igraču Partizana Evertonu, inače poznatom fudbalskom siledžiji i monstrumu. Znači, prema „stručnom“ mišljenju pomenutog Komesara, za ovo „delo protiv čovečnosti“, crveni karton se dodeljuje tek kad se protivniku noga otkine?! Želim Mudrinskom brz oporavak i uspešnu karijeru u nastavku!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter