1
Fudbal

KVALIFIKACIJE ZA SP: Nemci overili plasman u Rusiju, Škrtel autogolom ostavio Slovake bez drugog mesta (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.17 u 22:53

Panceri na gostovanju u Belfastu očekivano overili plasman na Mondijal pobedom od 0:3, dok su Škoti u direktnom dvoboju za drugo mesto savladali reprezentaciju Slovačke minimalnim rezultatom.

Izabranici Joakima Leva su od samog starta ušli rešeni da večeras čekiraju kartu za Rusiju i to su praktično uradili već posle prvog poluvremena stekavši prednost od dva gola.

Prednost Nemcima je već u drugom minutu doneo Sebastian Rudi, da bi 19 minuta kasnije to vođstvo udvostručio Sando Vagner.

Izvor: Youtube/

Tada je već praktično postalo rešeno pitanje pobednika ovog meča a konačan rezultat postavljen je u samom finišu kada je najpre Džošua Kimih u 86. minutu povisio na 3:0, da bi u trećem minutu nadoknade Džoš Magenis postigao utešni gol za Irce.

Pobedu verovatno vrednu baraža ostvarila je Škotska, koja je na domaćem terenu minimalnim rezultatom savladala Slovačku, koja je dobrih 75 minuta odolevala sa igračem manje, nakon što je Milorad Mažić u 23. minutu zbog simuliranja pokazao drug žuti Robertu Maku.

Ipak u samom finišu meča, tačnije u 89. minutu domaćin je ipak došao do zlata vredne pobede a tragičar u redovima Slovaka bio je Martin Škrtel koji je postigao auto gol i tako verovatno ostavio svoj tim bez baraža za Mundijal.

Izvor:Youtube/EF eXtra Football Soccer

 

Grupa C

Azerbejdžan – Češka 1:2 (0:1)
(Izmailov 55pen – Kopic, Barak 66)

Severna Irska – Nemačka 1:3 (0:2)
(Magenis 93 – Rudi 2, Vagner 21, Kimih 86)

San Marino – Norveška 0:8 (0:4)
(Henriksen 8, King 15pen, 17, Eljonusi 40, 48, 69, Selnes 59, Lines 87)

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

Grupa F

Engleska – Slovenija 1:0 (0:0)
(Kejn 90+4)

Malta – Litvanija 1:1 (1:0)
(Agijus 23 – Slivka 53)

Škotska – Slovačka 1:0 (0:0)
(Škrtel 89 ag)

 

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter