0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PUT KA MONDIJALU: Austija je oslabljena, a lepa vest za Srbiju stiže i sa ‘ostrva’

Objavljeno: 03.10.17 u 11:29

Fudbalsku reprezentaciju Srbije samo tri boda dele od plasmana na Mondijal u Rusiji, a možda i manje, ako se neki rezultati poklope.

‘Orlovi’ pre svega zavise sami od sebe, a da nas ne bi bolela glava potrebno je pobediti Austiju u Beču ili Gruziju u Beogradu. Ipak, u jednoj od varijanti bio bi nam dovoljan i bod, a to je u slučaju da Vels i Republika Irska u poslednjem kolu odigraju nerešeno.

Ipak, najverovatnije će meč u Kardifu odlučiti o tome ko će iz ove grupe u baraž, a Vels ulazi u taj duel veoma oslabljen. Naime, prva zvezda tima Geret Bejl neće igrati. Vedeti Real Madrida stradao je list na utakmici Lige šampiona protiv Borusije iz Dortmunda. Neće biti spreman za duele sa Gruzijom u Tbilisiju i Irskom u Kardifu.

HotSport je već pisao da Austrija u meč sa Srbijom ulazi bez tri veoma važna igrača Davida Alabe.Marsela Sabicera i Martina Harnika.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter