1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

OTKAZ KOJI MU TEŠKO PADA: Srpski defanzivac očajan pred odlučujuće utakmice

Objavljeno: 03.10.17 u 09:34

Srpski defanzivac iz redova Olimpijakosa ne može da se pomiri sa činjenicom da neće moći da pomogne reprezentaciji u dve najvažnije utakmice kvlafikacija za Svetsko prvenstvo.

‘Kažnjen’ je Nikola Maksimović i neće igrati u Beču, a posle otkaza Uroša Spajića, koji se juče pojavio u Staroj Pazovi i pružio podršku selektoru Slavoljubu Muslinu i igračima, usledio je novi prinudni otkaz. Kako saznaje HotSport, posle konsultacija sa lekarima za preostala dva meča sa Austrijom i Gruzijom neće konkurisati Jagoš Vuković.

Defanzivac Olimpikakosa je na bolovanju još od meča sa Republikom Irskom u Dablinu zbog povrede zadnje lože, koja nije u potpunosti sanirana. Ostaje da se sačeka hoće li selektor Slavoljub Muslin pozvati još jednog igrača na ovoj poziciji, a tu su kapiten Branislav Ivanović, Stefan Mitrović, Matija Nastasić i Duško Tošić. Ovu poziciju po potrebi može da odigra i Aleksandar Kolarov, što je bila praksa Pepa Gvardiole dok su sarađivali u Mančester sitiju.

Ekspedicija Srbije u četvrtak pre podne putuje u Beč. Meč se igra u petak od 20.45.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter