0
Evropske lige

JAKO LOŠE VESTI IZ ARGENTINE: Serhio Aguero je gotovo nepokretan! (FOTO)

Objavljeno: 03.10.17 u 17:30

Nove šokantne vesti, pre svega za Pepa Gvardiolu i Mančester siti, ali i sve ljubitelje omalenog ‘gaučosa’.

Fudbalski svet prethodnih dana potresla je informacija da je Serhio Kun Aguero, najbolji napadač Mančester sitija i argentinski reprezentativac, doživeo prelom rebara u saobraćajnoj nesreći u Holandiji.

Tamo je bio povodom koncerta kolumbijskog muzičara, a nesreća se desila kada je taksi sleteo sa puta i udario u banderu.

Dobijene povrede odvojiće ga od terena dva do tri meseca, najpre je saopšteno, ali prema novim informacijama iz njegove rodne zemlje, stanje je znatno ozbiljnije.

Aguera je u njegovoj kući posetio doktor reprezentacije Argentine, Donato Vilani, koji je po povratku u Argentinu iz Mančestera otkrio tamošnjim medijima da je napadač u jako lošem stanju.

– Pre svega, on je u veoma lošem raspoloženju, jer je taman počeo da igra jako dobro – istakao je Vilani, a zatim bio malo precizniji u opisu stanja:

– Kun ne može da se kreće po svojoj kući, čak ne može da uđe ili izađe iz automobila. Gotovo je nepokretan. Istina je da sam ga zatekao u jako, jako lošem stanju – podvukao je doktor Vilani.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter