0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter

TO JE PRAVI RIVALITET: Legenda Partizana odala veliko priznanje ikoni Zvezde!

Objavljeno: 02.10.17 u 19:52

Nenad Bjeković i Dragan Džajić decenijama ‘ratuju’ zbog rivaliteta koji ih prati, ali je legenda Partizana ovim potezom iskazala veliko poštovanje prema prijatelju.

Nenad Bjeković je za zvaničan sajt Nice učestvovao u interesantnom prisećanju na svoju karijeru i tom prilikom sastavio tim od igrača sa kojima je sarađivao, bilo u klubu ili reprezentaciji.

U toj ekipi našli su se Barateli, Buljan, Paunović, Katalinski, Stojković, Oblak, Vukotić, Žilu, Hak, Halilhodžić i Džajić.

Posebno je interesantno da je upravo Džajiću, kao igraču iz svog najvećeg rivala Crvene zvezde dao kapitensku traku, a to je i uredno obrazložio.

– Levo krilo Dragan Džajić (Crvena zvezda) – Jedan od najboljih jugoslovenskih igrača svih vremena. Bio je veoma brz, a imao je predivnu levu nogu i centaršut. Pored toga, postigao je i mnogo golova. Najveći igrač u timu. Bio je ozbiljan na terenu, sjajno je razmišljao, druge je podsticao i hrabrio, davao odlične savete – istakao je Bjeković o Džajiću.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter