3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GORE NEGO ŠTO SE OČEKIVALO: Mudrinski danas na operaciji, oglasio se i otac fudbalera

Objavljeno: 02.10.17 u 11:30

Nakon prilično oštrog i bespotrebnog starta Evertona Luiza stradala je noga Ognjena Mudrinskog.

Odmah pošto je ušla lekarska ekipa na teren u Humskoj, znalo se da je došlo do preloma.

Nakon prvog pregleda utvrđeno je da su pokidani ligamenti kolena Ognjena Mudrinskog, ali ne samo to, već je stradala i potkolenica. Nakon nesmotrenog starta Brazilca, srpskog napadača sada čeka veoma duga pauza.

– Lekari Urgentnog centra su utvrdili da se radi o prelomu kosti na potkolenici,kidanju ligamenata i da mu predstoji operacija i dug oporavak. Medicinska ekipa Čukaričkog je sa našim igračem kog večeras očekuje još detaljnih pregleda i analiza u Kliničkom centru Srbije. Svi u klubu smo potrešeni zbog teške povrede snažnog špica kom želimo da bude snažan i u ovoj situaciji. Ognjene izdrži – svi smo uz tebe, navode u klubu.

Operacija je zakazana za jutros u 8 časova, nakon čega sledi oproavak i informacija kada će Nenad Lalatović ponovo moći da računa na ovoletošnje pojačanje za koje su Brđani izdvojili 200.000 evra.

Putem društvene mreže Fejsbuk oglasio se i otac 25-godišnjeg fudbalera, Radoslav Mudrinski, bivši fudbaler koji je napisao:

– Glavu gore, nema kukanja. Naravno da ćeš izdržati i vratiti se još jači, i mi sa tobom pošto nam je svima jako teško.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter