3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSLE NEMILIH SCENA: Everton poslao poruku povređenom Ognjenu Mudrinskom (FOTO)

Objavljeno: 01.10.17 u 23:10

U finišu ne tako atraktivnog malog gradskog derbija, desila se ozbiljna povreda napadača Čukaričkog.

I to kao posledica grubog starta Partizanovog Brazilca koji je oborio Ognjena Mudrinskog.

Napadač tima sa Banovog brda je odmah nakon starta odnet sa terena, pa i sa stadiona kako bi mu se što pre ukazala pomoć. Po prvim naznakama koje je Nenad Lalatović preneo od strane lekarskog tima, radi se o prelomu.

FOTO: STARSPORT

Odmah nakon utakmice se strateg Čukaričkog, Nenad Lalatović, obratio Evertonu Luizu sa porukom da mora da pripazi na svoje ponašanje, jer iako Lalatović veruje da nije hteo, on je svom rivalu polomio nogu startom sa dve noge. Ove večeri se oglasio i Brazilac, koji je imao poruku za povređenog kolegu:

– Iskreno mi je žao ukoliko je došlo do preloma noge kakve su bile prve prognoze. Zaista nisam imao ni želju ni nameru da bilo koga povredim, posebno na takav način. Sve se dešavalo u žaru igre, što se dešava, nažalost, u fudbalu. Znam da moje reči izvinjenja i podrške ne mogu zameniti odsustvo sa terena, ali ljudski izražavam saosećanje zbog nanete povrede. Ognjena ću posetiti i pozvati telefonom i ovom prilikom mu se izvinjavam svim srcem. Ujedno mu šaljem i podršku mojih saigrača uz želje da se što pre oporavi i vrati na teren, rekao je Everton Luiz.

(Izvor: YOuTube/AMVIDEO7S)

0
0

3 Komentara

  1. Овај Евертон промашио професију. Матијевић жали за таквом ведетом.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako iza ovoga izvinjenja stoji pismeni krljac ja sam Bog. E moj Vucelicu lektore, sastavi nesto da mislimo da je od krljadzije od srca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter