1
Domaći fudbal

NAJBOLJA ŠANSA UTAKMICE: Još se trese prečka Mudrinskog, deo Grobara skandirao ono što mnogi misle (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.17 u 19:49

Bivši napadač Crvene zvezde je imao u samo par minuta dve odlične šanse da donese prednost Čukaričkom.

Ipak, tokom prvih 45 minuta je mreža domaćeg tima mirovala.

Partizan je bez ideje tokom prvog poluvremena malog gradskog derbija, bez ozbiljnijih napada i prave lopte za Ožegovića i Tavambu. Svega nekoliko prodora Miletića, ali takođe bez veće pretnje za Kirovskog.

Ni gosti sa Banovog brda nisu bili preterano opasni, ali su u ss minutu bili na nekoliko santimetra od vođstva. Zaslužan za to bio je Ognjen Mudrinski koji je veoma dobro uhvario loptu, ali upesto mreže, pogodio prečku gola Vladimira Stojkovića:


(Izvor: YouTUbe/Video7S)

Posle 45 minuta igre bez pravih akcija i prilika, sa tribina se moglo čuti skandiranje dela navijača: ‘igrajte fudbal’, aludirajući na lošu igru danas, za sada, i očajno drugo poluvreme sa Dinamom iz Kijeva u četvrtak.

0
0

1 Komentara

  1. Partizan bi morao da ode desetak dana na planinske pripreme, npr. na Taru. Da se odmore, povrate snagu i spreme se za nove meceve, veoma bitne kako u prvenstvu tako i u Evropi.Nadam se da to ovi strucnjaci razumeju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter