1
Evrokupovi

FOTO: Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Evo koliki je bonus Zvezda dala igračima za podvig protiv Kelna

Objavljeno: 30.09.17 u 09:50

Fudbalerima Zvezde će ujedno biti isplaćene premije i za nerešen ishod dve nedelje dana ranije sa BATE Borisovim.

U četvrtak je u Nemačkoj tim Vladana Milojevića savladao Keln, a sada sledi nagrada za tu veliku pobedu.

Premija za uspeh je 7000 evra, a za remi sa Belorusima je 2500 evra i klub je do sada zaradio 480.000 evra u grupnoj fazi takmičenja.

Pobede u Ligi Evrope donose slavu, ali i novac za klub i igrače Crvene zvezde. Kako saznaje HotSport za pobedu protiv Kelna, igračima sleduje ekstra nagrada od 7.000 evra, kao i članovima stručnog štaba i rezervnim igračima, procentualno prema usvojenom pravilniku.

Za remi sa BATE Borisovom je premija bila 2.500 evra. I svakako da su bonusi dodatni motiv za izabranike Vladana Milojevića da pokušaju da prezime u Evropi, a sledeći spektakl sledi 19. oktobra, kada na stadion ‘Rajko Mitić’ dolazi Arsenal.

Crveno-beli posle dva meča od UEFA su inkasirali 480.000 evra, tako da je nagrada za momke na terenu logičan potez, kao i ako doguraju 7. decembra do nastavka takmičenja.

Sledi poslednji septembarski ispit sutra u Kruševcu protiv Napretka, pa onda nekoliko dana zasluženog odmora.

0
0

1 Komentara

  1. Sutra nije poslednji septembarski ispit ,vec prvi oktobarski ispit za igrace Zvezde ,ali dobro razumeli smo se ,samo neka nasa Zvezda pobedjuje ,pa da li to bilo pocetkom ,sredinom ili krajem meseca ,sve jedno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter