8
Evrokupovi

FOTO: Crvena zvezda

ZVEZDA TV: ‘Što ne može niko, možeš ti’ – kako je Zvezda osvojila Keln? (VIDEO)

Objavljeno: 29.09.17 u 12:41

Fudbaleri Crvene zvezde iz Kelna se vraćaju sa tri boda „u džepu“.

Sjajno prvo poluvreme, potom drugi deo igre tokom kog su igrači Zvezde, uz dosta sreće, sačuvali svoju mrežu, rezultiralo je prvom „trojkom“ i drugim mestom na tabeli, sa tri boda više od BATE Borisova, odnosno četiri od ekipe Kelna.

Čitav boravak u Kelnu zabeležile su kamere „Zvezda TV“-a, a u novoj epizodi ove emisije pogledajte kako je sve to izgledalo:

(Youtube/Crvena zvezda)

 

0
0

8 Komentara

  1. Mogli ste da dozivite katastrofu u drugom poluvremenu,spasile su vas stative i precke sto nece biti slucaj sa arsenalom!

    0
    0
    Odgovori
  2. Sa kelnom bi mogao da igra i neki seoski klub i da prikaze vise od njih,lako je pobediti ekipu koja nezna da se sastavi ni u bundes ligi!

    0
    0
    Odgovori
  3. Pobedili raspali keln haaaaahaaa!sa cim se oni ponose,onaj komentator sa arene umalo nije dobio fras i gusenje kada je postignut pogodak,to vam je sto cete osvojiti u evropi samo se nadajte.

    0
    0
    Odgovori
  4. Najlepse od svega: u kaficu u kom pijem kafu nema nesto glodara da prde, da se deru tulumba,tulumba i ostale nebuloze…Jos ako ih cuka opali u nedelju, bice mir bar desetak dana…prave se mrtvi…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter