0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

VOŽDOVČANI PRED ZEMUN: Ako odigramo kako znamo, rezultat neće izostati

Objavljeno: 29.09.17 u 13:06

Igrači Voždovca u narednom kolu Superlige igraju protiv Zemuna, a tim povodom novinarima su se obratili Marko Putinčanin i Borko Duronjić.


Sigurno da nas očekuje težak meč, ali ništa teži u odnosu na prethodne koje smo odigrali. Ukoliko budemo ušli dovoljno motivisani i skoncentrisani, mislim da rezultat neće izostati. Sigurno je da neće biti lako. Zemun ima seriju dobrih rezultata, ali i mi iza sebe imamo dobru igru i na krilima smo pobede iz Lučana. Što je najbitnije odigrali smo jednu kvalitetnu utakmicu. Svi smo puni samopouzdanja i jedva čekamo da počne utakmica, istakao je Marko Putinčanin.

– Spremamo se za Zemun, kao i za svaku drugu utakmicu. Dolazi nam ekipa koja je veoma čvrsta, ali naš cilj je da uzmemo nova tri boda. Neće biti lako. Ipak, stručni štab nas je pripremio za susret kod kuće, imamo motiva, pogotovo posle dve velike pobede u gostima, protiv Mladosti i u Kruševcu, te i sada idemo da osvojimo nova tri boda, nadovezao se Duronjić.
Duronjić i Putinčanin su ovom prilikom pozvali navijače da ih podrže u što većem broju i zahvalili se na podršci u Lučanima!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter