0
Fudbal

SLAVOLJUB MUSLIN i BRANISLAV IVANOVIC na press konferenciji Srbije. Tbilisi, 23.03.2017. foto: Nebojsa Parausic Futbal, Srbija, XYZ

MUSLIN MENJA: Spajić otpao zbog povrede, imamo novog povratnika u reprezentaciji (FOTO)

Objavljeno: 28.09.17 u 14:55

Slavoljub Muslin je danas morao da napravi promenu na spisku izabranik igrača za utakmice sa Austrijom i Gruzijom.

U Beč neće ići Uroš Spajić koji je doživeo povredu članka.

I to sinuć u utakmici Lige šampiona Anderleht – Seltik kada je igru morao da napusti u 44. minutu. Nakon utakmice je konstatovana povreda članka koja bi trebalo da Spajića od terena odvoji na dve nedelje.

Selektor srpskog nacionalnog tima je odlučio da Spajića zameni Duškom Tošićem, fudbalerom Bešiktaša. To će biti Tošićev povratak u reprezentaciju posle prijateljskog duela sa Ukrajinom u novembru prošle godine i njegovog poslednjeg nastupa u dresu Srbije.

– Tošić je u ovom ciklusu kvalifikacija već bio deo tima i zna šta se traži i šta se očekuje od svakog igrača. Verujem da će nam Tošić pomoći u ostvarenju naših planova i ciljeva. A zna se šta naredna dva susreta mogu da nam donesu. Poželeo bih Spajiću što brži oporavak i povratak na teren, izjavio je selektor Muslin.

Fudbal, kvalifikacije za UEFA EURO 2016
Srbija v Danska
Dusko Tosic (R) and Yussuf Poulsen
Beograd, 14.11.2014.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter