0
Fudbal

Serbia's Milan Jovanovic, right, celebrate his first goal in Serbian nation team, with Zdravko Kuzmanovic, center, and Dejan Stankovic, left, during the Group A Euro 2008 qualifier soccer match between Finland and Serbia in Helsinki, Finland, Saturday, June 2, 2007. Serbia won the match 2-0. (Srdjan Stevanovic/starsportphoto.com)

VREMEPLOV: Jedno od najbizarnijih radovanja na Mondijalima delo je, naravno, Srbina (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.17 u 23:55

Ponovo smo veoma blizu toga da obezbedimo plasman na Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Ostala su nam još dva koraka da se vratimo u svetsku fudbalsku elitu i to na velika vrata nakon veoma dobrih kvalifikacija.

Srbija je Svetsko prvenstvo poslednji put igrala 2010. godine u Južnoj Africi. Čak i oni mlađi se seđaju tih sjajnih kvalifikacija kroz koje smo se ‘prošetali’ i velike pobede nad Nemačkom nakon koje su i pesimisti očekivali puno od izabranika Radomira Antića.

Jedini gol na meču sa Nemcima bio je delo Milana Laneta Jovanovića i to nakon čuvene akcije u kojoj mu je loptu glavom spustio Nikola Žigić. A ono što je još neverovatnije, jeste proslava gola napadača.

Lane se uputio na deo tribine koji je pripadao srpskim navijačima, želeći da im se približi preskočio je ogradu koja deli tribine i teren, međutim u tom momentu je ‘nestao’. Više ga nije mogla kamera snimiti, a po gestikulaciji njegovih saigrača, Jovanović je završio u ‘kanalu’ kakav postoji i na stadionu ‘Rajko Mitić’.

(Izvor: YouTube/Ivan Djordjevic)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter