0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PETRIĆ PRED GOSTOVANJE PARTIZANA: To je, ipak, igra 10 na 10…

Objavljeno: 23.09.17 u 15:12

Mladi stručnjak na klupi Rada želi da nakon sutrašnjeg meča protiv Partizana njegovi igrači budu iskusniji i bogatiji za 90 minuta teške, ali dobre utakmice.

Gordan Petrić je igračka legenda Partizana, donedavno i član Skupštine tog kluba, ali je sada na klupi Rada i neće imati puno emocija kada Milorad Mažić da znak za početak meča.

– Ne znam šta da vam kažem što već ne znate… Da kažem da će biti teška utakmica, biće, kao što su bile i sve prethodne. Dolazi nam u goste protivnik koji ima kvalitet, ima viziju kako da igra protiv ekipe kao što smo mi. Za mene kao trenera je vrlo bitno da moji igrači sutra posle utakmice budu iskusniji za tih 90 minuta – rekao je Petrić.

– Protivnik će verovatno imati svoj cilj, da dobije utakmicu, ali i mi imamo neke planove, a da li ćemo uspeti u tome videćemo. Vrlo je bitno da se moji igrači koncentrišu, da se opuste, da se ne opterete imenom Partizana. To je, ipak, igra 10 na 10, ko bude bolji uzeće bodove – rekao je Petrić.

Partizan je u sredu igrao 1:1 sa Napretkom, a Petrić ne veruje da će crno-beli ponovo odigrati istu utakmicu.

– Ta utakmica me podsetila na neke utakmice kada sam ja bio igrač. Nekad uđe voda u uši, pogotovo kad se igra na Partizanovom stadionu. To se dešava u fudbalu. Sutra će biti nova utakmica, nova priča. Ne verujem da će Partizan sutra odigrati istu utakmicu kao protiv Napretka.

Crno-beli će na Banjicu stići oslabljeni pošto se Zoran Tošić povredio.

– Meni je žao što se povredio. Partizan je bez Bambija oslabljen. Nije dobro za Partizan jer ima Evropu, nije dobro za reprezentaciju jer imamo te dve vrlo bitne utakmice. Ja ne gledam tako, da li on igra ili ne. Partizan ima veliki broj kvalitetnih igrača, tako da nisam se na to koncentrisao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter