0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

“ZMAJEVI“ ŽELE TRI BODA: Posle dva uzastopna poraza Voždovčani idu na pobedu u Lučanima

Objavljeno: 22.09.17 u 18:47

Posle dva uzastopna poraza, fudbaleri Voždovca putuju u Lučane sa željom da se domognu tri boda koja bi ih vratila na pobednički kolosek.

Na današnjoj konferenciji za medije pred utakmicu sa ekipom Mladosti, prisutnim novinarima su se obratili trener Jovan Damjanović i igrač sredine terena Nebojša Gavrić.

-Utakmica u Lučanima nam dolazi posle dva vezana poraza i očekujemo da će biti psihološki teška za nas. Ipak, imamo dovoljno vremena da se spremimo za meč i nadam se da ćemo već od nedelje da se vratimo na pobednički kolosek. Ušli smo u ritam sreda – nedelja, ali imamo dovoljan fond igrača. Želimo da se pokažemo u pravom svetlu i da se sa pozitivnim rezultatom vratimo u Beograd – istakao je Nebojša Gavrić.

-Očekuje nas jako teška utakmica u Lučanima, međutim idemo da pobedimo. Igramo protiv ekipe koja ima ozbiljan kadar, ekipa koja je igrala Evropu. Idemo da se nadigravamo i da pobedimo. Imamo i kvalitet i znanja i mislim da je vreme da ponovo osvojimo bodove – naglasio je trener Jovan Damjanović.

Utakmica 11. kola Super lige Srbije između Mladosti i Voždovca igra se u nedelju, 24. septembra sa početkom od 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter