0
Domaći fudbal

MUDRINSKI PRED KUP: Ne potcenjujem Jagodinu

Objavljeno: 19.09.17 u 15:57

Fudbaler Čukaričkog Ognjen Mudrinski rekao je pred prvu utakmicu Kupa Srbije da ne potcenjuje protivničku ekipu Jagodine iako je njegov tim trenutno kvalitetniji.

Čukarički sutra (20. septembar) od 15.30 igra utakmicu šesnestine finala Kupa Srbije protiv Jagodine u gostima.

Gostujemo Jagodini – kvalitetniji smo trenutno kao tim, ali ne želim naravno da ih potcenim. Jako mi je krivo što su trenutno tu gde jesu, proveo sam tamo prelepih godinu dana i mislim da zaslužuju mnogo više od pozicije u kojoj su sad. Što se nas tiče mislim da ako budemo igrali kako znamo da nećemo imati većih problema i da ćemo proći u sledeće kolo takmičenja. Sve je do nas, rekao je Mudrinski na konferenciji za novinare.

Na pitanje novinara o golovima koje postiže iz meča u meč i o tome da Čukarički beleži pobede na strani, snažni napadač je naveo da ga raduje dobra forma i izrazio nadu da će ekipa i kod kuće početi da beleži dobre rezultate.

Zadovoljan sam zbog golgeterske forme. Nadam se da ću nastaviti tako i da će ekipa beležiti dobre rezultate. Potrefilo se da na strani pobedjujemo, a kući ne možemo i ne znam zašto je to tako. U gostima hoće da se nadigravaju sa nama i onda i mi imamo više prostora za igru. Nadam se da će nam se sve što smo promašivali vratiti u sledećoj prvenstvenoj utakmici protiv Borca, istakao je Mudrinski.

Upitan o poslednjem meču protiv Bačke Mudrinski je rekao da je Čukarički sa dva gola u prva tri minuta fenomenalno otvorio utakmicu, ali da kasnije nisu iskoristili neke šanse.

Kako je nama krenula utakmica tako je njima drugo poluvreme. Na brzinu su nam dali dva pogotka, publika ih je ponela, imali su inicijativu desetak minuta. Međutim mi smo iskoristili penal, a i da nije došlo do penala pobedeli bi u Bačkoj, rekao je Mudrinski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter