0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Talentovani napadač Čukaričkog u Italiji (FOTO)

Objavljeno: 15.09.17 u 15:32

Luka Marković potpisao je ugovor na četiri godine sa Krotoneom, a od zime biće priključen prvom timu koji se takmiči u Seriji A.

Ima talenata i u drugim srpskim klubovima sem Zvezde i Partizana za evropsku pozornicu, a dokaz je odlazak talentovanog napadača Čukarickog u Italiju. Kako saznaje HotSport, Luka Marković (17) je u društvu menadžera Ivice Pavlovića potpisao četvorogodišnji ugovor sa Krtoneom i u drugom delu sezone imaće priliku da debituje u Seriji A.

– Mesecima unazad Marković je praćen, a dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo. Golovima u Cukaričkom je pokazao kvalitete i ovo je svakako stepenik više za njegovu karijeru. Od zime sledi selidba u najbolji tim Krotonea – rekao je za HotSport, menadžer Pavlović.

Potreban je period uklapanja u Italiji kroz nastupe za mladi tim u jakom takmičenju kakvo je tamo omladinsko prvenstvo, a na startu sezone Marković je tresao mreže pod komandom trenera Kaplanovića u mlađim kateogorijama Čukaričkog.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter