2
Evropske lige

NE DA MU ĐAVO MIRA: Nejmar se osramotio, psovao 18-godišnjeg fudbalera Seltika! (VIDEO)

Objavljeno: 13.09.17 u 10:35

Veći deo Evrope jutro nakon prvih utakmica Lige šampiona osudio je potez Nejmara da ne pruži ruku Seltikovom tinejdžeru, ali i da mu usput ‘nešto dobaci’.

Entoni Ralston jeste bio možda nešto grublji prema igračima Pari Ser Žermena u nekoliko navrata, zbog čega je apsolutno zasluženo zaradio i žuti karton posle starta na Tijagu Moti, ali ništa ne može da opravda reakciju Nejmara neposredno posle meča.

Superstar ‘svetaca’ ne samo da je odbio da se rukuje sa škotskim tinejdžerom, već mu je usput nešto i dobacio kako bi ga dodatno isprovocirao.

Iskusno je usne pokrio rukom, kako profesionalni ‘čitači’ ne bi uspeli da saznaju šta mu je rekao, ali evropski mediji pišu da je bezobrazluk Nejmara toliko otišao daleko da ga je čak i opsovao na portugalskom.

To Ralston u prvi mah nije razumeo, ali jeste Tijago Silva koji ih je brže-bolje razdvojio, dok se Nejmar cinično smejao.

Mladi Ralston, pak, nije se previše uvredio zbog poteza Brazilca.

– Šta je mislio, da ću da ga stavim na pijedestal? Pripremao sam se da ga čuvam kao za svakog drugog igrača. Nemojte misliti da sada neću moći da spavam, jer mi nije pružio ruku. Ništa bitno. Svi su različiti – rekao je Ralston.

Njih dvojica su tokom meča imali nekoliko sukoba i ‘trešova’, u čemu je prednjačio ‘namazani’ i iskusniji Nejmar, te mu je u jednom momentu suptilno pokazao koji je rezultat na semaforu.

U tom momentu PSŽ je vodio 3:0, a na kraju je rezultat iznosio čak 5:0 i korist Parižana.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter