0
Fudbal

FOTO: Twitter, Crop

KOMEDIJA: Najplaćeniji fudbaler planete ‘sklonjen’ zbog kilaže!

Objavljeno: 13.09.17 u 20:25

Došao je u Superligu Kine kao najveća zvezda, postao je najplaćeniji igrač u istoriji fudbala, ali ga sada gleda preko TV ekrana.

Zemljotres je potresao Kinu kada je Karlos Tevez potpisao za Šangaj Šenhuu. Navijači plavih su se ponadali da će ih Argentinac voditi do Lige šampiona i titule prvaka u Kini, ali ćorak. Šangaj je ispao u kvalfikacijama za Ligu šampiona Azije, a u domaćem prvenstvu je zlatna sredina. Golova Karlitosa nema, a sada ni samog igrača nema na terenu.

Trener Šenhue Vu Đinguj je objasnio šta se događa sa Tevezom i drugom zvezdom ekipe Fredijem Guarinom.

– Moram da vodim računa i o timu i o ostalim igračima, a Tevez i Guarin su se pregojili. Ako si na terenu, a nisi 100 odsto spreman da igraš, onda je sve ovo što radimo potpuno besmisleno – rekao je Đingu.

Podsetimo, Karlos Tevez je najplaćeniji fudbaler sveta, njemu je Šangaj dužan da isplati 32 miliona evra do kraja sezone. Argentinac je ove sezone za Šangaj Šenhu odigrao 12 utakmica i postigao je dva gola uz četiri asistencije. Malo za ogroman novac koji je uložen u njega.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter