0
Evropske lige

FOTO: Bayern Munich

PROBLEMI I U MINHENU: Levandovski kritikovao upravu Bajerna, Rumenige mu opako odgovorio!

Objavljeno: 11.09.17 u 17:50

Jedan poraz Bajerna od Hofenhajma odmah je otvorio ‘Pandorinu kutiju’, te je već na površinu isplivalo nezadovoljstvo najboljeg napadača Roberta Levandovskog.

Poljak je javno ispoljio razočaranost transfer politikom i prelaznim rokom koji je Bajern obavio ovog leta.

– Lojalnost je lepa reč, čudesna i romantična ideja, bitna u privatnom životu, ali u vrhunskom sportu se računaju druge stvari – novac i uspeh. Bajern mora da smisli nešto i da bude kreativniji ukoliko želi da u Minhen privuče igrače svetske klase – rekao je Robert Levandovski.

Karl Hajnc Rumenige nije želeo da na to prećuti, već je opširno odgovorio svom najkorisnijem igraču.

– Samo neka Levandovski ne brine o tim stvarima, njegovo je da na terenu pokazuje šta ima. Krivo mi je što je to on rekao, jer je zaposlen kod nas i ne zarađuje malu svotu novca. Ne postoji igrač koji je iznad kluba, Levandovski ima ugovor do 2021. godine i ne postoji izlazna klauzula. Mi imamo dobru ekipu za budućnost – izjavio je Rumenige.

U nastavku je bio možda čak i oštriji.

– Kada su transferi u pitanju više mi je stalo do mišljenja kancelarke Angele Merkel koja je rekla da treba regulisati tržište i smanjiti obeštećenja, nego do onoga šta on priča. Deluje mi da iz njega progovaraju reči njegovog menadžera gospodina Bartela. Ako Levandovski ima problem sa tim što smo putovali na azijsku turneju trebalo bi da ima na umu da je klub njegovih snova Real Madrid proveo 24 dana putujući po tropskoj vrućini SAD. Duplo više od vremena koje smo mi proveli na Dalekom istoku. Očigledno je d aga iritiraju transferi PSŽ-a. Videćemo hoće li osvojiti Ligu šampiona, pošto su se umorili pokušavajući da “kupe” pehar – zaključio je Rumenige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter