3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RIKARDINJO: Gol posvećujem porodici, imam veliku podršku Milojevića

Objavljeno: 10.09.17 u 12:40

Brazilac Rikardinjo je došao u Zvezdu kao najzvučnije pojačanje u ovom prelaznom roku, ali u dosadašnjem delu sezone nije opravdao očekivanja armije navijača.

Vladan Milojević je juče u Ivanjici pružio šansu Brazilcu od prvo minuta, a Rikardinjo mu se odužio prelepim golom.

Mnogo mi znači pogodak, zaista je lep, ali ja mogu mnogo više od ovoga. Razgovarao sam i sa trenerom, zaista imam ogromnu podršku od njega i on mi je takođe rekao da od mene tek očekuje dobre partije i golove. Korak po korak stičem sve više samopouzdanja i to se vidi na terenu. Saigrači u svlačionici mi takođe mnogo pomažu, a siguran sam da će posle ove utakmice sve biti mnogo lakše, rekao je Rikardinjo za klupski sajt posle pobede nad Javorom. 

Gol u Ivanjici je proslavio emotivno. 

Prvenac u Zvezdinom dresu posvećujem svojoj porodici, supruga i ćerka su uvek uz mene, pružaju mi ogromnu podršku i očekuju od mene još bolje partije. Moram da istaknem da mi je u ovom trenutku najbitnije da je moja ekipa osvojila tri boda i da smo nastavili pobedom put ka tituli u domaćem šampionatu, rekao je Rikardinjo.

0
0

3 Komentara

  1. Zaista lep pogodak ali da se ne završi na ovome. Do ove utakmice nije ničim dokazao da je „kapitalac“, kakvim ga je predstavio Terzić, na promociji. Videćemo ga u narednim utakmicama. S druge strane, došli su mnogo jevtiniji igraći i već su se dokazali kao Jovičić, Krstičić, Radonjić, Pešić, Savić. Borjan.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..jbte, ovaj k’o da je na sprovodu, sve nesto ‘posvecuje’, a mozda sluti na skori ‘odlazak’ fufe na smetliste istorijeee ……………………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter