1
Domaći fudbal

FOTO: FK Krasnodar

MIHAILO RISTIĆ: Nikako da dočekam punu Marakanu, možda je i bolje što nisam igrao u revanšu!

Objavljeno: 10.09.17 u 17:35

Mihailo Ristić bio je jedan od najboljih fudbalera Krasnodara u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope protiv Crvene zvezde, ali je revanš u Beogradu propustio zbog povrede.

Kako sam kaže, ko zna zašto je dobro što je propustio taj meč, mada je dodao da mu se nije ostvario san da igra pred prepunim tribinama stadiona ‘Rajko Mitić’.

– Nikako mi se ne da da evropsku utakmicu počnem na Marakani, pa makar i u drugom dresu! (smeh) Krivo mi je što nisam osetio tu atmosferu, ali opet, možda je bolje što nisam igrao – rekao je Mihailo Ristić za Kurir.

Govorio je mladi vezista o povredi stopala zbog koje je propustio i današnju pobedu svog tima nad Ufom u gostima 1:0.

– Bolje mi je sada, mada me stopalo i dalje boli. Izašao sam na trener pre nekoliko dana, ali ne radim sa ekipom, već individualno. Trčim i idem u teretanu. Trener Šalimov ima razumevanja, a ja jedva čekam da istrčim na teren.

Mihailo Ristić je istakao da je Zvezda u Krasnodaru brzo zaboravljena i da se sada misli samo na domaće prvenstvo.

– Pričalo se o Zvezdi, ali ne dugo. Očekivanja su bila velika vezano za Evropu, ali desila se Crvena zvezda. Klub je bio standardni učesnik Lige Evrope prethodnih godina. Veliko razočaranje, u svakom slučaju, za sve u Krasnodaru. Ali život ide dalje. Rusko prvenstvo je jako, nema opuštanja, a naš cilj je vrh tabele. Sada imamo više vremena za Zenit, CSKA, Spartak, Lokomotivu i ostale ekipe.

0
0

1 Komentara

  1. Rile, ajd ok što si morao da onako profi odigraš u prvom meču, al ajd sad malo jezik za zube da te te tamo gazde još i ne kazne zbog narušavanja klubske discipline. Svi znamo da si naš, al sad samo ćuti i igraj! Za nastup na punoj Marakani imaš još dosta vremena. Biće prilike kad nam se jednom vratiš!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter