0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NENAD VANIĆ: Stali smo na noge, na Voždovcu da opravdamo dosadašnje rezultate

Objavljeno: 08.09.17 u 21:30

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Vanić izjavio je da smatra da je njegova ekipa prebrodila težak prvenstveni poraz od Spartaka i očekuje da će crveno-beli protiv Voždovca opravdati dosadašnje rezultate u Superligi i trenutno drugu poziciju na tabeli.

Posle dve nedelje pauze, ovog vikenda nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije. Fudbalerima Vojvodine predstoji gostovanje u Beogradu, gde će protiv Voždovca pokušati da ostvare pozitivan rezultat i tako zadrže mesto u samom vrhu tabele.

Šef stručnog štaba crveno-belih Nenad Vanić veruje u svoj tim, bez obzira na sve okolnosti koje su se dešavale u klubu tokom prethodne dve sedmice.

– Posle svega što se dešavalo na prethodnoj utakmici, kao i činjenice da je klub nakon toga ostao bez svog glavnog finansijera, pokušavali smo da stabilizujemo ekipu i nadam se da smo uspeli u tome. Momci izvršavaju sve obaveze koje postavljam pred njih, treniraju redovno i nemamo problema sa povredama. Jedini problem koji imamo jeste kvantitet igrača, jer smo sada maksimalno popunjeni. To donekle jesu “slatke muke”, s tim da mi iz stručnog štaba pazimo da toliki broj fudbalera ne preraste u nešto negativno. U narednom periodu, za kratko vreme predstoji nam pet utakmica, pa će svi dobiti šansu. Situacija u klubu nije dobra, ali verujem da ekipa može da se izdigne iznad toga i već na narednom meču opravda sve do sada postignute rezultate, odnosno neutrališe onaj težak, bolan i katastrofalan poraz od Spartaka. Tokom pauze, odigrali smo prijateljski meč protiv Čukaričkog, na kojem se videlo da smo povratili samopouzdanje i pokazali želju, htenje i borbu. Takođe, doveli smo igrače koje smo mogli da nam pomognu, a vrlo brzo ćemo videti da li je reč o kvalitetnim pojačanjima – izjavio je Vanić.

(Izvor: youtube / Fk Vojvodina)

Utakmica između Voždovca i Vojvodine igra se u nedelju na krovu tržnog centra “Stadion” u Beogradu. Početak meča zakazan je za 19 časova, a direktan prenos utakmice biće na prvom kanalu televizije Arena sport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter