0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

KARPIN O PETKOVIĆU: Ne razumem zašto ga je klub doveo, nema kvalitet za Ligu šampiona

Objavljeno: 08.09.17 u 18:11

Marko Petković se ovog leta preselio iz Crvene zvezde u moskovski Spartak, ali na početku prvenstva nije dobio pravu šansu u redovima šampiona Rusije.

Doskorašnji desni bek Crvene zvezde i mladi reprezentativac naše zemlje našao se tri puta u dosadašnjih osam kola u timu i odigrao ukupno 216 minuta za Spartak.

Legendarni fudbaler Spartaka i nekadašnji trener Moskovljana Valerij Karpin kaže da mu nije jasno zašto je uprava kluba dovela Marka Petkovića.

U velikom intervjuu za Sport ekspres Karpinu su postavljena dva pitanja vezana za Petkovića koji se očigledno našao i na udaru medija. Novinari su pitali Karpina da li je Petković pojačanje za Ligu šampiona, a proslavljeni ruski fudbaler je odgvorio odrično.

– Ne i ne razumem zašto ga je klub doveo. Moguće da je on akvizicija za budućnost. Možda ćemo za šest meseci otkriti. Malo je minuta proveo na terenu – istakao je za Sport-express.ru Karpin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter