1
Fudbal

HRVATI IMAJU VELIKU ŽELJU: Hoće li Robert Prosinečki odvesti ‘Vatrene’ na Mondijal?

Objavljeno: 08.09.17 u 18:52

U hrvatskoj javnosti provejava mišljenje da je vreme za smenu selektora i kao rešenje već se predlaže bivši igrač i trener Crvene zvezde.

Reprezentacija Hrvatske porazom od Turske došla je u veliki problem i u grupi I čeka nas ‘triler’ završnica u kojoj i Ukrajina, Turska, Island i Hrvatska mogu do prvog mesta i direktnog plasmana u Rusiju.

To se u hrvatskoj javnosti smatra za neuspehom i klupa Antea Čačića ozbiljno se drma, a već je predložen i njegov naslednik. Ukoliko dođe do promene, zamenik bi vrlo verovatno mogao da bude Robert Prosinečki.

‘Žuti’ je ozbiljno hvaljen u hrvatskim medijima, a posebno ga ističe ‘Večernji list’, te u tekstu navodi da je Hrvatska najlepše igrala dok je Prosinečki bio pomoćnik Slavena Bilića, te da je sazreo za prelazak na glavno mesto na klupi.

Takođe se ističe temperament Prosinečkog, kao i njegovu odlučnost da niko ne može da mu se meša u posao. To bi, piše ‘Večernji list’, mogao da mu bude minus, jer je aktuelni selektor Čačić u sprezi sa predsednikom Saveza Davorom Šukerom, što je takođe na meti kritika.

Koliko tu ima istine i hoće li doći do promene u smiraj kvalifikacija, pokazaće se vrlo brzo.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter