0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

POVREDA: Defanzivac Srbije mora na bolovanje, ipak spreman do Austrije i Gruzije

Objavljeno: 07.09.17 u 09:38

Poznat je stepen povrede Jagoša Vukovića koji je poslednjih deset minuta u Dablinu bukvalno statirao samo da naš tim ne bi ostao sa devet momaka u polju.

U finišu borbe u Dablinu, Srbija je imala igrača manje i plus se ozbiljno povredio Jagoš Vuković, pa je od selektora dobio ulogu u napadu. Hramljući je defanzivac Olimpijakosa igrao, nije hteo da napusti teren, pošto su izvršene sve izmene. I kako saznaje HotSport, posledice po igrača nisu male i sledi mu odsustvo od tri nedelje.

Posle urađenih detaljnih pregleda po povratku u Atinu, utvrđeno je istegnuće zadnje lože i sledi period mirovanja uz terapije. Očekuje se da štoper bude spreman za preostala dva meča sa Austrijom i Gruzijom u oktobru.

– Bio je koban jedan žestok duel u kojima su Irci preterivali zbog grubosti, ali nisam hteo da odustanem. Pokazali smo zajedništvo i ostaje nam još jedan korak do cilja. Verujem da ću se uspešno oporaviti i za desetak dana početi lagano da treniram – istakao je Jagoš Vuković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter