0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

PRVI PUT U ISTORIJI: Srpski stručnjak u Premijer ligi, zameniće Hrvata? (FOTO)

Objavljeno: 05.09.17 u 12:30

Ukoliko zaista preuzme premijerligaša, Slaviša Jokanović postaće prvi Srbin koji je kao menadžer vodio tim iz najbolje engleske lige.

Kako prenose mediji na ‘ostrvu’, menadžeru Vest Hema Slavenu Biliću ozbiljno se drma kluba posle loših rezultata na startu nove sezone u Premijer ligi. Englezi navode da će mu predstojeći okršaj protiv novajlije Hadersfilda biti ključan kako bi sačuvao posao.

A kako to kod njih obično biva, već se licitira sa imenima naslednika, a među dvojicom najozbiljnijih kandidata nalazi se i Slaviša Jokanović.

Menadžer Fulama je uz Rafaela Beniteza prvi na listi vlasnika ‘čekićara’ i ako se to bude desilo postaće prvi Srbin koji je vodio tim u Premijer ligi.

Jokanović se u više navrata povezivao sa Vest Hemom, poslednji put krajem avgusta, a kako su spekulacije sve glasnije, ne možemo da ih ignorišemo i posumnjamo da gde ima dima, ima i vatre.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter