Svetski prvak sa Srbijom na Novom Zelandu je odlučio da se malo zabavi i našali na račun sportskog direktora svog bivšeg kluba, Ivice Ilieva.

Stefan Ilić u fudbalsku orbitu Srbije probio se 2015. godine kada je sa omladinskom reprezentacijom Srbije osvojio svetsko zlato na šampionatu planete na Novom Zelandu.


Tada je u finalu protiv Brazila pokrenuo kontranapad u 119. minutu produžetaka, dodao do Andrije Živkovića, a ovaj do Nemanje Maksimovića za istorijski gol našeg fudbala.

Kasnije je, kao igrač koji je prošao fudbalsku školu Partizana izazvao prašinu potpisivanjem za Crvenu zvezdu, ali se u crveno-belom dresu nije naigrao, te je vrlo brzo i napustio Marakanu.

Danas je ponovo dospeo u centar pažnje, ali ne iz fudbalskih razloga, već tako što je napravio parodiju na dobro poznatu konferenciju sa promocije Ognjena Ožegovića u Partizanu i reakcije besnog Ivice Ilieva zbog pitanja novinara o navijačkoj pripadnosti bivšeg napadača Zvezde i Čukaričkog.

Taj video je objavio i verovatno će izazvati različite reakcije u sportskoj javnosti, ali se ogradio tekstom uz objavu na svom Instagram profilu:

– Svrha ovog klipa nije omalovažavanje niti vređanje bilo koga, već isključivo humor i zabava. Sadržaj klipa predstavlja umetnički izraz autora – stoji u opisu ovog snimka.

 

A post shared by Stefan Ilic (@stefanilke95) on