0
Domaći fudbal

GDE SU, ŠTA RADE: Bio je golgeter šampionata, a sada uči talente na Karaburmi (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.17 u 00:15

Petar Divić je rešetao mreže u dresu OFK Beograda, a sada pokušava da vrati ‘romanticare’ na stare staze slave.

Na terenima pored Dunava su stasali mnogi asovi, a izgleda da je Karaburma bila suđena za igrače rođene u Pančevu. Ne zbog činjenice da im je najbliži klub posle mosta, već im je prijao da dođu u prvi plan, kao i Petru Diviću (42).

Postao je u dresu ‘romantičara’ najbolji strelac šampionata i za tri godine na 81 utakmici postigao je čak 56 golova, što je idealan skor.

Put ga je odveo sa Karaburme u Union Berlin, ali se posle godinu dana preselio se u Trier. Ipak, odlučio se za povratak i to u Smederevo. Posle ovih epizoda popularni Peca odlučuje da se vrati u matični klub Dinamo iz Pančeva, gde je pomogao u ostvarivanju ambicija.

(Izvor: youtube / eduardoasb)

Usledio je poziv iz Mađarske od Vašaša i Divić je opravdao očekivanja upisavši 36 mečeva na kojima je 18 puta bio strelac. Tačku na kraj karijere stavio je u komšiluku 2010. godine i započeo da se bavi trenerskim poslom u OFK Beogradu.

Danas je Divić, šef stručnog štaba najboljeg tima ‘romantičara’, koji pokušava da se vrati na stare staze i prvi cilj je da se od naredne sezone igra u Drugoj ligi. Start je ove sezone dobar sa pobedama…

(Izvor: youtube / vasas11)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter