0
Fudbal

FOTO: FSS

SVETLA BUDUĆNOST: Trijumf Srbije na turniru ‘Stevan Ćele Vilotic’, prvotimac Partizana najbolji igrač (FOTO)

Objavljeno: 04.09.17 u 20:30

U finalu je pobeđen Izrael sa 3:1, a za najboljeg igrača proglašen je Strahinja Bošnjak i najbolji golman Aleksandar Popović.

Novi pehar za selekciju Srbije na turniru ‘Stevan Ćele Vilotić’. Igrači rođeni 1999. godine i mlađi predvođeni selektorom Velebitom u finalu su savladali Izrael – 3:1.

Strelci za ‘orlove’ bili su Strahinja Jovanović u 40. i Dejan Joveljić u 78. i 90. minutu iz jedanesterca. Treće mesto je zauzela Ukrajina, koja je bila bolja od Mađarske.

I pojedinačna priznanja pripala su srpskim talentima. Najbolji igrač je Strahinja Bošnjak iz Partizana, a najbolji golman je Aleksandar Popović, takođe član crno-belih. Najbolji trener je naš selektor Miloš Velebit, a brojni skauti evropskih klubova bili su danas na tribinama stadiona Bačke na čelu sa Mančester sitijem i imali su šta da zapišu u svoje teftere.

Ovo je ujedno bila i generalka za prvu rundu kvalifikacija, koje su na programu od 4. do 10. oktobra u Dablinu.

– Meni je ovo drugi uzastopni pehar i veoma sam srećan što smo uspeli da budemo najbolji i ja kao kapiten mogu da istaknem da predvodim odlične momke, koji su rođeni pobednici. Lično priznanje mi daje još jači motiv da radim i debitujem za najbolji tim Partizana – rekao je za HotSport Strahinja Bosnjak.

FOTO: HOTSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter