0
Domaći fudbal

PRVA LIGA SRBIJE: Nova pobeda Kragujevčana, Novi Pazar bolji od Jagodine

Objavljeno: 04.09.17 u 09:50

Odigrano je skoro kompletno 3. kolo Prve lige Srbije, a najzanimljivije bilo je u Novom Pazaru gde je domaća ekipa savlaala Jagodinu.

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su na svom terenu Jagodinu sa 2:1, a strelci za plavo-bele bili su Denis Ristov u 14. i Dejan Vukomanović u 73. minutu, dok je izjednačujući gol za goste postigao Mladen Stoicev u 73. minutu. Novi Pazar je ovom pobedom napredovao do osmog mesta na tabeli i ima pet bodova, dok je Jagodina i dalje poslednja bez osvojenog boda.

Radnički iz Kragujevca je dočekao ČSK Pivaru i slavio je golom Varajčića u 45. minutu meča. Minimalne pobede na svom terenu su ostvarili i Sloboda u Užicu protiv vranjanskog Dinama i Inđija pred svojim navijačima u duelu sa dobanovačkom Budućnošću. Temnić je nakon promene trenera odigrao odličan meč u Varvarinu protiv Bežanije i slavio ubedljivo sa 3:1. Jedinu pobedu u gostima je ostvario novosadski Proleter koji je u Pirotu savladao Radnički rezultatom 2-1

Program su u petak otvorile ekipe Sinđelića i TSC-a, a golova na tom meču nije bilo. Bio je to prvi remi Sinđelića u ovoj sezoni, ali je uprkos tome klub iz Beograda ostao prvi na tabeli.

Danas je na programu još jedan meč, a ‘koplja će ukrstiti’ Teleoptik i Metalac.

Nedelja:

Radnički (P) – Proleter (NS) 1:2
(Mančić 20 – Mirosavljev 45, Novaković 76)

Inđija – Budućnost (D) 1:0
(Vujasin 15)

Sloboda – Dinamo (V) 1:0
(Peličić 51)

Novi Pazar – Jagodina 2:1
(Ristov 14, Vukomanović 72- Stoicev 57)

Temnić 1924 – Bežanija 3:1
(Luka 23, Sibinović 70, Smiljanić 83. autogol – Dešančić 56)

Radnički 1923 – ČSK Pivara 1:0
(Varajčić 45)

Petak:
Sinđelić – TSC 0-0

Ponedeljak:
16.30 Teleoptik – Metalac

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter