1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

‘ORLOVI’ OTPUTOVALI U DABLIN: Srbija će ići na pobedu, Vladimir Stojković se vraća na gol

Objavljeno: 04.09.17 u 13:00

Reprezentacija Srbije je otputovala u Dablin na meč protiv Republike Irske, a selektor Slavoljub Muslin kaže da će ‘оrlovi’ u tom duelu ići na pobedu.

Posle sedam odigranih kola Srbija je prva u grupi D sa 15 bodova, Irska ima 13, a Vels 11. Te tri ekipe bi trebalo da odlučuju o direktnom učesniku Mondijala i učesniku baraža.

Znamo da će biti vrlo teško jer je to za njih možda i poslednja šansa. Za nas je veoma važna i siguran sam da ćemo dati sve od sebe jer praktično možemo da rešimo plasman u Rusiju. Ne kažem da bi nerešen rezultat bio dobar, držali bismo Irsku na dva boda zaostatka ali bi nam se drugi približili. Pobeda bi nas ozbiljno približila Rusiji, rekao je Muslin.

U tim se posle izostanaka iz meča sa Moldavijom vraćaju Antonio Rukavina i Vladimir Stojković.

Nalazimo se u dobrom periodu, poslednja utakmica je pokazala da smo u dobroj formi. Nemamo povređenih igrača, kao što je bio slučaj pred meč sa Moldavijom. Rukavina je imao problema sa povredom, ali se oporavio, spreman je i konkuriše za mesto u timu, a među stative se vraća Vladimir Stojković, zaključio je Muslin.

Vezista Nemanja Gudelj kaže da pobeda u Dablinu otvara vrata Mundijala.

Ako dobijemo u Dablinu, mislim da smo 90% obezbedili plasman na Svetsko prvenstvo. Neće biti lako, znamo kako oni žele da igraju, očekujemo da nas pritisnu visoko, ali idemo na pobedu. Irci znaju da im je ovo možda i poslednja prilika jer ako izgube, teško će biti prvi u grupi. Njihov imperativ može da bude olakšanje za nasrekao je Gudelj.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter