2
Domaći fudbal

FOTO: FSS

MATEJA KEŽMAN ZA HOTSPORT: Sergej ima svoju zemlju, sa njom je bio svetski prvak!

Objavljeno: 03.09.17 u 17:57

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da bi ‘zlatni orlić’ Sergej Milinković-Savić mogao da obuče dres Crne Gore, što je demantovao njegov menadžer Mateja Kažman.

Bivši napadač Partizana poslao je poruku redakciji HotSporta sa željom da demantuje vest o promeni reprezentacije ‘SMS-a’, uz pitanje kome je ovo trebalo pred meč koji Srbija igra sa Republikom Irskom u utorak.

– Ne znam kome je u interesu i zašto da pušta ovakve informacije, a pogotovo sada kada Srbija igra važnu utakmicu u Irskoj. Sigurno da niko iz crnogorskog saveza nema veze sa ovim, jer znam koliko korektno razmipljaju. Sergej ima svoju zemlju i svoju reprezentaciju sa kojom je već bio evropski i svetski prvak. Tek mu je 22 godine i ima veliko strpljenje za sve. Tako da je njegova zelja ista kao i za sedam miliona Srba, a to je da zaigra za ‘A’ tim – napisao je Kežman u poruci HotSportu.

Sergej Milinković-Savić je prošlog vikenda postigao evrogol protiv Kjeva za pobedu Lacija. Javnost u Srbiji je razočarana što ‘SMS-a’ nema u reprezentaciji kod Slavoljuba Muslina.

0
0

2 Komentara

  1. Ne verujem u ovu izjavu Kežmana! Crnogorci rade sve iza leđa, u rukavicama, non-stop vršljaju po teritoriji Srbije, rovareći i ubeđujući igrače srpske nacionalnosti da igraju za ovu anti-srpsku državu. Za C. Goru, u fudbalu, već igraju 6 igrača iz Srbije: Adam Marušić, Filip Stojković, Marko Simić, Nemanja Nikolić, Mirko Ivanić i Milan Rodić. Zar je to malo? I niko iz FSS ili države Srbije da uputi protestnu notu Crnogorcima! A, zna se da je Crna Gora postala samostalna zahvaljujući ogromnoj anti-srpskoj kampanji u C. Gori, da su Srbi u C. Gori građani II reda, gde nemaju nikakva prava, gde prebijaju turiste iz Srbije. Za to vreme, igrači iz Srbije, koji nemaju pojma o životu svojih zemljaka iz C. Gore, igraju za ovu anti-srpsku zemlju! Sramota!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter