0
Fudbal

FOTO: HOTSPORT

JOVETIĆ PRED RUMUNIJU: Ima još tri utakmice, najbitniji smo mi i ono što mi uradimo

Objavljeno: 03.09.17 u 14:05

Crna Gora će sutra u Podgorici dočekati reprezentaciju Rumunije u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Dobru uvetiru su izabranici Ljubiše Tumbakovića imali u Astani kada su sa 3:0 porazili Kazahstan.

Trenutno je Crna Gora druga u svojoj kvalifikacionoj grupi za Mundijal, iza Poljske koja joj beži tri boda i sa istim brojem bodova kao i Danska koju su naše komšije porazile u Kopenhagenu.

– U ovom trenutku najvažnija utakmica. Ubedljivom pobedom nad Kazahstanom napravili smo dobru uvertiru za sutrašnji meč. Nijedna pobeda nije bila laka u ovim kvalifikacima. Uz pun stadion možemo da ostvarimo dobar rezultat. Zadovoljan sam svojim učinkom ali pre svega učinkom cele ekipe, jer bez njih ne bi mogao. Trudiću se da nastavim ovako, kazao je Stevan Jovetić.

Kapiten ovog tima se još osvrnuo i na preostale utakmice koje čekaju Crnu Goru do kraja kvalifikacija. Za sada je realan cilj baraž, ali i za to puleni Ljubiše Tumbakovića moraju da daju maksimum.

– Treba da mislimo na sledeću utakmicu i nakon toga na druge dve, idemo korak po korak. Najbitniji smo mi i ono što mi uradimo. Nadamo se da će se i ostali rezultati poklopiti. Kvalifikacije su išle kako smo mi želeli. Možemo biti zadovoljni. Tri naredne utakmice su od velikog značaja. Spremni smo za to. Uz pomoć publike možemo da ostvarimo dobar rezultat. Nisam očekivao pobedu Danske nad Poljskom, 4:0 je iznenađenje za sve, kazao je napadač Monaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter