3
Domaći fudbal

ZVEZDA POBEDILA RAD: Dve asistencije i gol Rikardinja, Tanko debitovao

Objavljeno: 02.09.17 u 12:42

Reprezentativnu pauzu Crvena zvezda i Rad su iskoristili da odigraju prijateljski meč na pomoćnom terenu stadiona ‘Rajko Mitić’, a obradovala je partija Rikardinja.

Meč je počeo golom za Rad, strelac pogotka bio je mladi Piščević koji je matirao Kahrimana. Ipak, u 15. minutu lep napad crveno-belih, Rikardinjo je asistirao do Srnića, a ovaj lepo pogodio. Samo 15 minuta kasnije repriza, Rikardinjo je ponovo bio u ulozi asistenta, a Srnić pogodio za 2:1.

Drugo poluvreme počelo je prelepim golom Rikardinja. Brazilac je u 52. minutu sjajno plasirao loptu iza leđa golmana Rada. Posle vođstva od 3:1 sjajnu šansu je imao Rad, ali je drugi golman Supić bio na mestu. Rikardinjo je takođe imao još dva pokušaja, ali bez uspeha. U drugom delu igre Vladan Milojević je šansu pružio mladim igračima, a među njima je bio i mladi napadač iz Gane Tanko, kao i Filip Bainović.

Zanimljivo da je sudija zbog velike vrućine meč skratio pet minuta, te je Crvena zvezda slavila sa 3:1.

 

0
0

3 Komentara

  1. Važno je da je debitovao Tanko! Dok on dobija šansu dotle Vučićević i Romanić, ne mogu dobiti šansu, već idu na pozajmicu u Borac. Naravno, Tanko je došao preko one „čuvene“ agencije Ivice Pavlovića, kuma Zvezdana Terzića, preko koje su u Zvezdu do sada došli odlićni igrači, kao Fibel, Edson, Parker, Mouče, Rikardinjo, Boaći, Viveiros, Markos i Aučo. Ovi igrači su ostalim upamćeni samo po tome što su ojadili zvezdinu blagajnu!

    0
    0
    Odgovori
      • Boaći je onaj „strašni“ golgeter, koji može dati gol samo iz penala ili sa same gol linije protiv Radnika, Javora, Bačke ili Florijane sa Malte! Videli smo njegov učinak protiv iole jače ekipe, dva puta protiv Kradsnodara i protiv Partizana, nije se video na terenu. Učinak: čista „nula“!Boaći je

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter