5
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MUSLIN PRELOMIO: Evo ko menja Stojkovića na golu i Milivojevića u veznom redu (SASTAV)

Objavljeno: 02.09.17 u 09:40

Vladimir Stojković zbog kartona neće stajati na gol crti, a zbog iste boljke na terenu neće biti ni veziste Kristal Palasa Luke Milivojevića, ali su izmene za duel sa Moldavijom tu.

Kreće finiš kvalifikacija, a Srbija dočekuje Moldaviju od 18 časova na stadionu Partizana, a kako saznaje HotSport selektor Slavoljub Muslin je odredio startni sastav sa dve promene u odnosu na jun i meč sa Velsom. Na golu kažnjenog Vladimira Stojkovića zameniće Predrag Rajković, najbolji golma Izraela prošle sezone, koji je proglašavan za najboljeg mladog golmana Evrope i sveta na takmičenjima sa omladinskom selekcijom (dva trofeja Litvanija i Novi Zeland). Čuvaru mreže Makabija iz Tel Aviva ovo je drugi meč u kvalifikacijama, pošto je branio protiv Republike Irske na stadionu ‘Rajko Mitić’.

U kombinaciji nije zbog kartona ni Luka Milivojević, a njegovu ulogu na sredini terena uz Nemanju Matića obavljaće imenjak Gudelj. Ostale zadatke ispunjavaće standardni igrači na čelu sa kapitenom Branislavom Ivanovićem, dok povratnik Adem Ljajić ima ulogu „džokera“ sa klupe. Sistem ostaje isti u formaciji 3-2-2-2-1.

Projektovan sastav: Rajković – Ivanović, Nastasić, Vuković – Rukavina, Kolarov – Gudelj, Matić – Kostić, Tadić – Mitrović.

0
0

5 Komentara

  1. trebate zajam s niskom kamatnom stopom, a zatim nas kontaktirajte putem: robertdavidfinancialcompany @ gmail . com

    0
    0
    Odgovori
  2. Cudak postaje ludak!Cuj ne igra mu Fejsa i Ljajic! Sistem? Nenormalan,van pameti! Da li to igramo protiv Argentine,Nemacke ili Brazila???!
    Pozdrav za Nedodjiju! Kazu da kosa opada sa pametnih glava….hm!? Ocigledno ima izuzetaka!

    0
    0
    Odgovori
  3. E svasta covece .
    Pa igras sa Moldavijom zasto ti treba 2 zadnja vezna . Ljajica od prvog minuta . Najbolji igrac na klupi .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter