2
Evrobasket 2022

SPORT NA TV: Odbojkaši u četvrtfinalu EP, kvalifikacije za Mundijal i Eurobasket

Objavljeno: 31.08.17 u 08:50

Događaj dana jeste borba naše muške odbojkaške reprezentacije za ulazak u polufinale Evropskog prvenstva.

Srbija će od 20.30 časova igrati na Areni sport 1 protiv selekcije Bugarske.

Arena sport je obezbedila direktne prenose i ostalih četvrtfinala iz Poljske koji će se igrati u terminima 17.30 i 20.30.

Veoma zanimljiva noć nas čeka na Areni 3 gde će biti prenosi južnoameričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Od 23 časova igraju Venecuela i Kolumbija, zatim od 1 iza ponoći Urugvaj i Argentina, i od 4.15 Peru i Bolivija.

Za prenose evropskih kvalifikacija postarao se Sport klub. Od 20.45 će na Sport klubu 1 biti veoma atraktivna utakmica između Francuske i Holandije.

Pored još mnoštvo kvalifikacionih utakmica na ostalim kanalima Sport kluba, ta televizija će prenositi i mečeve sa prvog dana Evropskog prvenstva u košarci. Radi se o utakmicama Island – Grčka (15.30, SK1), Francuska – Finska (19, SK2) i Nemačka – Ukrajina (SK3, 14.45).

0
0

2 Komentara

  1. Jedan predlog od vernog citaoca: ponekad tokom dana kad udjem na vas sajt tesko mogu da nadjem „sport na TV“ tj. ono sto je interesantno za taj dan da se pogleda na TV. Moj predlog je da napravite na pocetnoj strani lako dostupnu opciju i da se jednim klikom vidi sta je za taj dan interesantno za pogledati na tv. Inace sve ste bolji i samo napred! Drugarski pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter